Dr. Matija Gikić

Dr. Matija Gikić, univ.mag.med.dent.

Dr.Matija Gikić je: postdiplomant doktorskog znanstvenog studija, specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije, sveučilišni magistar dentalne medicine, master of science in orthodontics (Austrija), cerifikat FACE ortodoncije (Španjolska), INVISILIGN expert, zubni tehničar.

Član je: ITI, EAO, HLZ, HKDM, HDDI, Piezo Surgery Academy

Mentori:

Danko Gikić, Mirco RAFFAINIMato Sušić, Rubén Davó, Sascha Jovanovic, Domenico Massironi, Rubén Davó, Paulo Malo, Domingo Martin, Alberto Canabez, Renato Cocconi, Kiyoto Shiratori, Maria Jesus Provedo, Bernhard Giesenhagen, Ivan Malagon, Nikola Milojević, Siniša Glumičić, Manfred Lang i Dieter Müßig.

“Stručnjak sam posvećen zvanju koje volim, koje mi daje inspiraciju i energiju da ustrajem u profesionalnom projektu. Iako sam mlad, imam veliko kliničko iskustvo, a imam i veliki apetit za daljnja usavršavanja i nova znanja. Imam vještine i treniran sam za najteže slučajeve. Ne prođe koji mjesec, a da ne idem negdje po svijetu na kongres ili kod nekog stručnog «gurua» po novu informaciju i koliko god sam perfekcionist, uvijek se može bolje, više i  preciznije.

Izabrao sam ovo zanimanje jer kad vidim zadovoljnog i nasmijanog pacijenta, onda sam i ja sretan. To je onaj osjećaj koji počne negdje u nogama i širi se kroz cijelo tijelo. 🙂

Zajedno sa svojim timom radim plan terapije za svakog pacijenta i sudjelujem u ključnim fazama, a zadovoljan i nasmijani pacijent ostvarenje je cilja svih djelatnika poliklinike.

Rođen sam 1980. godine u Zagrebu. Od ranog djetinjstva bavio sam se sportom (judo, plivanje, skijanje), a u latinsko-američkim plesovima postigao sam zavidne rezultate: dvostruki državni prvak, trostruki viceprvak, a najveći uspjeh bio je 18.mjesto (od 72 najbolja para) na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Tamarom Despot.

Dalje sam se nastavio rekreativno baviti plesom, pilatesom, jedrenjem i ronjenjem te skijanjem.”

Pitajte Dr. Matiju

Call Now Button