Stomatološki pregled u Zadru

Stomatološki pregled Zadar – Stižemo u Vaš grad!

Stomatološki pregled Zadar – NOVITET u Poliklinici dr. Gikić!

U potrazi ste za stomatologom od povjerenja? Potreban Vam je stručnjak, specijalist – oralni kirurg? Daleko Vam je putovati do Zagreba?

Slušamo Vaše želje i nastojimo im se prilagođavati kad god je to moguće. Izlazimo Vam ususret i dolazimo u Zadar. U suradnji s našim partnerima pripremili smo za Vas niz pogodnosti.

BESPLATAN STOMATOLOŠKI PREGLED ZADAR 

Prvi pregled u Zadru je BESPLATAN, baš kao i onaj u našoj poliklinici u Zagrebu. Iskoristite dvostruki benefit:

  • besplatan pregled
  • ne morate putovati u Zagreb da biste napravili pregled.

Specijalistički pregled – oralni kirurg 

Naš oralni kirurg i ravnatelj poliklinike, dr. Matija Gikić dolazi u Zadar i poklanja vam svoje dragocjeno vrijeme jer prvi specijalistički pregled i konzultacije potpuno su BESPLATNI.

Dr. Matija Gikić obavlja:

  • pregled
  • savjetuje Vas
  • predlaže optimalan plan terapije na temelju donesenih snimaka (ortopana ili 3D CBCT snimke)
  • izrađuje plan terapije sukladno situaciji u ustima te prema financijskim mogućnostima pacijenata.

30% POVOLJNIJE RTG SNIMANJE 

Još jedna lijepa vijest za sve Zadrane i stanovnike okolnih mjesta. Naime, stomatološki pregled ne može se kvalitetno obaviti bez dijagnostičkih snimki – ortopana i 3D CBCT snimke jer na temelju njih možemo točno dijagnosticirati stanje i izraditi optimalan plan terapije.

Gdje snimiti ortopan u Zadru?

U suradnji s našim poslovnim partnerima osigurali smo 30% popusta za snimanje pacijenata koji dolaze na prvi pregled u Zadar.

Gdje snimiti ortopan? Kada je pregled? Kome se treba javiti?

Dovoljno je nazvati naš službeni broj 099 36 31 640  i iskazati želju za pregledom u Zadru. Naše ljubazne djelatnice dat će Vam sve potrebne informacije te Vas predbilježiti za BESPLATAN STOMATOLOŠKI PREGLED i susret s dr. Matijom Gikićem.

Stomatološki pregled Zadar i 30% popusta za dijagnostičku snimku

Iskoristite ove pogodnosti i obavite specijalistički pregled u Zadru, a eventualne buduće zahvate u matičnoj poliklinici u Zagrebu gdje vam je na raspolaganju BESPLATAN SMJEŠTAJ u sklopu poliklinike tijekom duže terapije i težih zahvata!

 

Izdvojite svoje vrijeme i poklonite svom osmijehu ljepšu budućnost odabirom pravog stručnjaka. Javite nam se i rezervirajte svoj termin u Zadru! Vidimo se uskoro!

Naručite se na pregled

Call Now Button