Prvi stomatološki pregled

Zašto je prvi pregled tako neophodan za moj novi osmijeh?

Prvi stomatološki pregled u našoj ordinaciji je BESPLATAN. Polazišna je točka za određivanje svake stomatološke terapije jer je prvi pravi korak do novog osmijeha. To znači da bez pregleda nije moguće napraviti preciznu dijagnostičku sliku stanja usne šupljine pacijenta. 

Za točnu dijagnozu, za sigurnu i lijepu budućnost Vašeg osmijeha, neophodno je sljedeće:

  • da Vas pregleda stručnjak i
  • da se koristi suvremena dijagnostička tehnologija.

Prvi pregled u Dentalnoj poliklinici dr. Gikić – pogodnosti

Pozivamo Vas na BESPLATAN PREGLED – do kraja 11. mjeseca nudimo i BESPLATANO snimanje ortopana i CT-a!

U uslugu prvog pregleda uključeno je sljedeće:

  • detaljan specijalistički pregled kojeg izvodi dr. Matija Gikić kada su u pitanju teški slučajevi
  • konzultacije s našim doktorima
  • izrada optimalnog plana terapije prema željama i financijskim mogućnostima pacijenata.

 

Kako nam je za detaljno planiranje oralnokirurških, implantoloških i endodontskih zahvata neophodna snimka zubi, u našem RTG odjelu možete odmah napraviti potrebne snimke.

Upravo zato, nudimo kompletno RTG snimanje zubi:

  • dvodimenzionalne
  • trodimenzionalne snimke. 

Zašto je važno stručno mišljenje specijalista kod kompliciranih slučajeva?

Zaista, nije svejedno pregledava li Vas stomatolog ili specijalist pojedine grane stomatologije. Ako je Vaš slučaj specifičan, specijalist je najbolji odabir. Zašto? Kao stručnjak koji je usavršio znanje iz dotičnog područja te stekao potrebne vještine za precizno izvođenje zahvata, najpozvaniji je govoriti, analizirati, dijagnosticirati te liječiti takve pacijente.

Poliklinika dr. Gikić rješava problem najtežih pacijenata. Kako je za njihovu terapiju neophodno znanje, vještina i precizna dijagnostika, za takve slučajeve pregled izvodi dr. Matija Gikić, specijalist oralne kirurgije. S ponosom ističemo činjenicu da izvodi najteže zahvate u oralnoj kirurgiji. Jedan je od pionira u hrvatskoj implantologiji kada su u pitanju zahvati All on 4 i Zygoma.

Na prvom pregledu slobodno pitajte što Vas zanima jer mi smo tu da Vam damo konkretne odgovore. Posvećujemo Vam vrijeme za detaljno objašnjavanje terapije. Iskoristite ponudu za svoje zdravlje koja se ne propušta –  PRVI PREGLED GRATIS.

Naručite se na pregled

Call Now Button