Dentalni turizam Zagreb

Dentalni turizam Zagreb – danas je neodvojiva sintagma. Upravo i mi učestvujemo u dentalnom turizmu kao vrlo aktivni sudionik. No, to ne znači znači da se bavimo masovnim dentalnim turizmom. Baš naprotiv, bavimo se dentalnim turizmom u pravom smislu riječi izbjegavajući masovnost.  Zašto je Hrvatska tako popularna dentalna destinacija za strance? Zbog mnogo povoljnijih cijena svih stomatoloških usluga.  Ovdje treba napomenuti da je kvaliteta usluga ista, a stručnost naših stomatologa na visokoj razini. No, glavni razlog nižih cijena  jest jeftinija radna snaga.

Dentalna poliklinika dr. Gikić, dentalni turizam Zagreb

Dentalni turizam Zagreb – Poliklinika dr. Gikić 

Naša poliklinika ima individualni pristup svakom pacijentu. Važno nam je steći povjerenje pacijenata jer samo dobrom suradnjom pacijenta i stomatologa može se doći do najboljeg rezultata terapije. S našim smo pacijentima u kontaktu i nakon terapije putem društvenih mreža, email komunikacije i telefonskih poziva.

Različiti zahvati zahtijevaju različito trajanje terapije pa smo prema potrebama pacijenata i zahvata prilagodili smještaj u sklopu poliklinike.

Dentalni turizam Zagreb, Ozaljska 128 – vlastiti apartmani i sobe 

Imamo 2 netom renovirana i preuređena apartmana u mirnom potkrovlju. U istoj zgradi gdje je i poliklinika. Oba apartmana imaju kuhinju, klima uređaj i zasebne kupaone. Veći apartman može primiti maksimalno 4 osobe, a manji 2. Optimalni su za duži boravak pacijenata (4-7 dana) u slučaju protetske terapije te druge faze implanto-protetskih terapija kao što su All on 4 i Zygoma, kada je svako malo neophodno raditi probe u ordinaciji.

Novitet u našoj poliklinici su 2 potpuno nove sobe koje služe za kraći boravak pacijenata (1-2 dana). Najčešće je to slučaj kod pacijenata koji imaju neki teži oralnokirurški zahvat i koji sutradan trebaju kontrolu. Ili, u slučaju prve faze implanto-protetskih terapija All on 4 i Zygoma, kada se radi implantološki dio (operacija) i izrađuje privremeni most. Zato je potrebno da pacijent kod nas prenoći jednu noć.

Prednosti našeg smještaja i benefiti za pacijente poliklinike 

Kako se sav naš smještajni kapacitet nalazi u sklopu Poliklinike, što je raritet na ovim prostorima, ovo je naša prednost. Pacijent ne mora napuštati apartman da bi došao u polikliniku, već može rasterećeno od kašnjenja i prometne gužve, sići iz apartmana u ordinaciju na zahvat ili probu. Tako se ne gubi vrijeme na dolazak i odlazak pacijenta u udaljeni apartman, kao što to zna biti slučaj s poliklinikama koje unajmljuju vanjske apartmane. Isto tako, pacijent se osjeća sigurnije kada je cijelo vrijeme pod našim monitoringom nakon operacijskog zahvata u slučaju totalne rekonstrukcije čeljusti.

Dentalni turizam Zagreb – u neposrednoj blizini centra grada

Budući da se nalazimo u zoni šireg centra Zagreba, neposredno uz tramvajsku stanicu, pacijenti su na 10-tak minuta vožnje automobilom/tramvajem ili 30-tak minuta lagane šetnje do centra grada. Upućujemo ih na atraktivne lokacije u gradu.

Govorimo engleski, njemački i talijanski jezik.

Zašto odabrati Zagreb i Dentalnu polikliniku dr. Gikić? 

Zagreb je posebno atraktivan ljeti za turiste koji su na proputovanju za ljetovanje na moru te u doba Adventa. Već godinama, uzastopce, naš grad neprikosnoveno osvaja nagradu za najljepši Advent u Europi, na što smo osobito ponosni.

Isplanirajte svoju terapiju u doba godine koje vam odgovara, ali prije toga napravite prvi pregled, kako bismo mogli odrediti točnu terapiju i njeno trajanje. Naši pacijenti vrlo rado dolaze u adventsko vrijeme pa su nam apartmani u to doba godine dosta ranije rezervirani.

Zato, isplanirajte pravovremeno svoj boravak u Zagrebu i terapiju te spojite ugodno s korisnim, mali nezaboravni godišnji odmor i stomatološku terapiju.

Uživajte u ljepotama hrvatske metropole iščekujući svoj novi osmijeh.

Ponesite iz Zagreba i Dentalne poliklinike dr. Gikić novi osmijeh!

Call Now Button